18 Temmuz 2012

Narlı Köyü ve Mavi Büyü

Bugün Altonoluk da ki 3.günümüz.Otelimiz yarım pansiyon olduğu için öğlen yemeklerini genellikle dışarda yiyoruz ve değişik yerler keşfediyoruz.Bugün öğlen yemeği için Narlı Köyü nü denemek istedik.İnternetten yaptığımız araştırma sonrasında Asmalı Konak isimli restoranta gitmeye karar verdik.Gözleme çeşitleri,et mangal hizmeti olan çok ama çok şirin bir köyevi aslında burası.Anladığım kadarıyla üst katı evleri olarak kullanıyorlar,alt katta ise restorant hizmeti var.Manzara çok güzel ve bütün Altınoluk ayaklarınızın altında.Yolunuz düşerse uğrayın derim.


Ve restoranımızın tatlı mı tatlısı,sevmelere doyamadığım  Zeus:)











































3 yorum:

  1. İlknu'cum hatırlarsan biz seninle Narlı köyüne gidip gözleme yemiştik hatta resmimiz bile var. Ama tabi üzerinden bir 8 sene falan geçmiştir.

    Bu arada aklıma gelmişken neden ayrıca bir de ev dekorasyonu üzerine tüyolar vermiyorsun? Malum şu an ev döşeme telaşında olanlar vardır :) :)

    YanıtlaSil
  2. İlknur Hanım tatilinizi Narlı Köyü Asmalı Konak Restaurant ta sizleri memnun bıraktıysak ne mutlu bizlere .HAKAN MEMİŞ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakan Bey,merhaba...
      İnanılmaz memnun kaldık...Masamıza servis yapan çok şirin bir çocuk vardı...İnsan kendini orada evinde gibi hissediyor.Tekrar teşekkür ederiz.

      Sil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)