27 Temmuz 2012

Kristen Steward




Bu kızı birtürlü sevemedim.Zaten Alacakaranlık serisinide Jasper var diye seyrediyorum.Son yediği halt kendisine iyice diş bilememe neden olduğu için alayım şunu yerden yere vurayım isteği doğdu içimde.Resimlerden de görüldüğü gibi kendisi katıldığı galalar,davetler dışında paçozun teki.Sizce de böyle kimlik bunalımı yaşayan,sorunlu ergen havası yaratmıyormu bu kız?Günlük stiliyle ilgili paçozluğundan başka söyleyecek hiçbir şeyim yok.Hele o simsiyah yapıp,saçma sapan kestirdiği saçlarını görünce tek kelime edesim gelmiyor.Bence o resimlerini toplatıp imha etsin.Birazda galalardaki haline bakalım.

siyah elbise Kristen Stewart Stil Dosyası

Anladık güzel bacakların var da herseferinde açmanın alemi nedir.Beyaz tenli olan hanımefendi genelde koyu renk minileri tercih ediyor.Pis ve bakımsız haline göre çok daha iyi görünüyor.Kırpık saçlarını topladığında da yüzünün güzelliği çıkıyor ortaya.

tören Kristen Stewart Stil Dosyası

Yine yeni yeniden minilerle karşımızda kendisi.Ben kıyafet seçiminide pek beğenmiyorum.Mini elbiseleri güzel taşıdığı bir gerçek de saçlarını da birazcık tarasa hiç fena olmazmış.Pasaklı...

 

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Renkli pantolonu ve blazer ceket kombinini gerçekten beğendim de o saçlar yine aynı yine aynı.



Açık tenli olduğu için siyah saç çok sert ve çok itici durmuş.Ama açık renk ve uzun saçlarıyla son derece güzel ve alımlı göründüğünüde söylemem gerekir.




Bu babanemden kalma tuvaleti hangi akla hizmet giyip insan içine çıkmış anlamam mümkün değil.Yüzünün güzelliği bile kurtarmaya yetmemiş bu zavallı durumu.Bence kendisine bir stil danışmanı tutsun.Bülent Ersoy bile bundan daha şık giyiniyor.

 Kristen Stewart Feminine Style with Red Hot in Reem Acra Gown

Derkeeennn Cannes Film Festivalinde giymiş olduğu Reem Acra kırmızı tuvaleti ile yılların kirini pasını gözümüzden silmiş oldu.Kızda Allah vergisi güzellik var da kullanmasını bilmiyor.Gerçi evli ve 2 çocuk babası bir adamla,körpecik sevgilisini aldatırken herbirşeyini maşallah pek de güzel kullanabilmiş.Pişkinliğine sağlık...


1 yorum:

  1. AĞZINI TOPLA BENCE YOKSA TOPLATIRLAR PAÇOZ ANANDIR MADEM SEVMİYOSUN KIZI NİYE SAYFADA PAYLAŞIYOSUN ANTİYSEN ANTİLİĞİNİ BİL HAKARET ETMEDEN. KIZIN STİLİ BÖYLE SANAMI DÜŞÜYOR YARGILAMAK GERZEK SENDE OLSA O BACAKLAR SANKİ AÇMAZDIN O KOCA BACAKLARINLA BİLE ELBİSE GİYMEYE UTANMIYOSUN LAF EDİYOSUN KIZA BENCE TÜM ELBİSELERİNİ AT GİYİNCE GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNDEN BAŞKA BİRŞEY OLMAZSIN.!!

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)