27 Temmuz 2012

Free Friday

Cuma günlerini çok seviyorum.Kotumuzu,spor ayakkabımızı giyip rahatça çalışıyoruz:) Bu ne giydim fotoğrafları da fena sardı bizi,öğle tatili eğlencemiz oldu valla:) Bakalım bugün ne giymişim :)Bugün işyerimizin çay içtiğimiz koridorunu mekan belledik kendimize,hava çok sıcak valla çıkılacak gibi değil.Şimdi diyeceksiniz ki bu resimlerde neden kafa yok,bu kız çok mu çirkin...Nazar değmesin diye yok canlarım anlayın işte:) Tamam çok uzun sayılmam hatta tam Türk standartlarındayım,hiç uzun sayılmam ama bu fotoğraftaki kadarda bodur tavuk değilim.Yanlış açıdan çekiyoruz galiba:)Söz bundan sonra daha güzel pozlar vermeye çalışcam.Gözaltına alınmış zanlılar gibiyim..
Bu yazın favori rengi olan mint yeşilinden daha önce bahsetmiştik hatırladınız mı?  
 
 Fotoğraflar: Serkan Şutanrıkulu

Tişört:KOTON (yeni sezon) Jean: KOTON (yeni sezon)
Babet: BAMBİ



Blogumun logosundan da farkettiğiniz gibi kelebekleri çok seviyorum.Hayaller,renkler,mutluluk gibi güzel duygular uyandırıyor bende.Dantelde biliyorsunuz bu sezonun modası.



Pantolonumla aynı renk oje sürmüşüm göstermeden dururmuyum:) Ojelerim Flormar olup bende hemen hemen her renk mevcuttur.Asla ojesiz çıkmam,ojesiz 1 dakika bile geçirmem.Yüzüğümde sevgili kayınpederimin nişan hediyesiydi bana.
Yorumlarınızı merak ediyorum...



1 yorum:

  1. canım çok şıksın herzamanki gibii.. ojelerine bayıldımmm, çok uyumlu olmuş pnatonlonla.. benimde renk renk ojeler süresim geldi vallaaa

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)