19 Kasım 2012

Kalem Etekler

Bence kalem etekler zahmetsiz şıklığın tam karşılığı.Doğru şekilde kombinlenmiş bir kalem eteğin çekiciliğini başka parçalarda yakalamak zordur.Özellikle çalışan bayanlar için deyim yerindeyse hayat kurtarıcıdır.Kalem etekler bu sezonda yükselme trendini sürdürmektedir.Tabi her parçanın olduğu gibi kalem etekleride kullanmanın bazı kuralları var.
- Boyunuz uzun değilse kesinlikle dizüstü veya diz hizasındaki modelleri seçmelisiniz,dizaltı modellerden uzak durmalısınız.
- Bel çok ince,kalçalar genişse kalem etekten zaten uzak durmalısınız.(Bakınız Kim Kardashian)
- Dizaltı kalem etek tercih ediyorsanız kullandığınız ayakkabıya dikkat etmeniz gerekir.Dizaltı etekle giyilen bilekten bantlı ayakkabılar bacak boyunuzu daha kısa gösterecektir.Bence yüksek topuk hatta platformlu klasik ayakkabılar kullanılmalıdır.
- Üzerine giydiğiniz bluz yada gömleği eteğin dışında bırakmamanızı öneririm,salaş bir görüntü oluşur.
- Kalem etekleri peplum bluzlarla rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.Böykece beliniz olduğundan ince görünürken kalçalarıda kamufle etmiş olursunuz.
- Kalem eteklerin en rahat kullanabileceğiniz hali dizüstü olanlardır.Bunları babetlerle de kombinleyebilirsiniz,uzun hırkalarla da.Aynı şey dizaltı etekler için geçerli değildir.Ben herzaman dizüstü olan etekleri tercih ederim,malum uzun bir bayan olmadığımdan dolayı bazı giyim kurallarına uymam şart oluyor.









3 yorum:

  1. Çok güzel bir paylaşım.Çok teşekkürler...
    http://satinfan.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Bence kadını tam anlamıyla feminen gösteren bir kombin kalem etek kombinleri.Bu sene oldukça fazla görecegiz.Paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)