06 Temmuz 2012

Sarı Şekerimin Bekarlığa Veda Partisi

Biz üniversitedeyken çok meşhur üç kişilik bir ekiptik.Aynı evi paylaşıp,hayatın her anını beraber geçiriyorduk.Meşhurduk dedim çünkü arkadaşların hepsi bize "Altın Kızlar" derdi ve hemen hemen herkes tanırdı bizi.Ah ah ne kitaplar çıkar bizim o kısacık ama kocaman 4 yılımızdan.Birara bunu da düşünmedim değil,yazayım bir kitap dedim ama sonra da anılar bizde saklı oldukça daha güzel dedim.
O zamanlar hep konuşurduk nezaman evlenicez,kiminle evlenicez acaba diye.Kız muhabbeti işte,gençlik işte...Aklımız sadece gezip tozmaya birde koca bulmaya eriyordu heralde o zamanlar.Kimse demiyordu ki ben okulu bitiricem de şurda şöyle kariyer yapıcam diye.Yuvadan ilk uçan ben oldum ve ardımdan da herkesi sürüklemeye başladım.Kendi mutluluğumdan sonra en yakın arkadaşlarımında mutluluğunu görmek beni gerçekten duygulandırıyor.Yaşlandık mı ne?Eskiden dalga geçerdik şimdi duygusala bağlıyoruz hemen yaşlandık bence yaşlandık..Sarı şekerime güzel mi güzel bir bekarlığa veda partisi yaptık,kendisi kokoşun önde gideni olduğu için hiçbir detayı atlamamış ve bize çok güzel sürprizler hazırlamış.Kendi düğünümden sonra en çok eğlendiğim gecelerden biriydi diyebilirim.Mekan olarak Maçka'da ki ARABESQUE seçilmiş ve bence gayet başarılı bir seçimdi.Mekanın atmosferi ve özellikle manzarası çok güzeldi.Ve tabiki şovları...




Önce yemekle başladık ve sonra sırayla mekanın şovları başladı.Erkek dansözler (erkeklerin bir bakışı vardı onlara görmeliydiniz:) ) bayan dansözler...Ve tabi müzik çok başarılıydı.En sonunda da veda pastamız geldi:)



Saçlarımıza taktığımız çok güzel pembe tül duvaklarımız vardı ama onların fotoğrafını çekmek aklımıza gelmemiş:(Resimde de çok az görünüyor.Herşeyiyle muhteşem bir geceydi ve en önemliside üçümüzün hala birarada olması ve aramızdaki bağın hala kopmamış olmasydıı.Üçümüzün bir şarkısı vardı, Serdar Ortaç'ın Yaz Günü...Onu da çaldırdık tabiki :) Sarı şekerime ömür boyu mutluluklar diliyorum,hayatında yaşayacağın an bu muhteşem geceden daha güzel geçsin bu dostluk tablomuz hiç bozulmasın diyor ve yazımı noktalıyorum.



















3 yorum:

  1. İlknur'cum yazılarını çoook beğendim. Özellikle bu yazını. İnşallah ileride de baby shower resimlerimiz olacak bu blogda.
    Daha çooook eğleniceğimiz güleceğimiz mutluluklarımızı paylaşacağımız kareler olacak.

    Sevgiler

    Kıvırcık :)

    YanıtlaSil
  2. İnşallah kıvırcığım:) Senin bekarlığa vedanı yazmak için sabırsızlanıyorum

    YanıtlaSil
  3. Canimmm bu aksam bütün yazılarını nerdeyse okudum :) Hepsi cokk güzel :) nice daha güzel günlere inşallah :)
    Sarışın :)))

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)