03 Aralık 2012

Biraz Parıltı

Herkese merhaba...
Bu çekimi yapmak için tam dışarı çıkacağımız sırada öyle bir sağanak başladı ki mecbur yine içeride yapmak zorunda kaldık.
Bu sezon kafamızı çevirdiğimiz her yerde zımba görüyoruz.Artık yavaş yavaş sıkılmaya başladık biliyorum ama bu botlara kayıtsız kalamadım.Diğer bloglarda gördüğüm an aklıma kazınmıştı.
Daha önceki yazılarımda da siyah ve sarı uyumunu çok sevdiğimi söylemiştim.İşte bu kombinde de bu iki rengi bolca kullandım.Parıltıdan,ışıltıdan çekinmeyin çünkü artık parıltı yalnızca gece kıyafetlerinde kullanılmıyor,parıltı artık günlük hayatımızın tam orta yerinde.

 
 
 
 
 
 
Tişört / Shirt : Reserved (Macaristan)
Hırka / Cardigan : Mango
Bot / Boot : Zara
Jean : Mavi
Bileklik / Bracelet : İpekyol,Stradivarius
 
 
 
 
 
 

7 yorum:

  1. Spor şık bir kombin olmuş canım. evet, zımbadan artık yavaş yavaş sıkılmaya başlasakta botların gerçekten çok güzeller. tam bir blogger item ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Belkide önümüzdeki yıl giyemiycem modası geçecek ama elbet birgün yeniden moda olur diye düşünüyorum:)

      Sil
  2. dore ve siyahın uyumu kesinlikle tartısılmaz...sen de çok güzel taşımıssın..zara,müsade ederse zımbayı daha cok seveceğim ama artık tokalara bile zımba yaptıkları için insanları bıktırıyorlar...bu botlar cok sık gercekten,sende güzel tasımıssın canım...sevgiyle kal...

    http://gozdenin-gozunden.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. botların çok hoş :)
    banada beklerim =)

    YanıtlaSil
  4. botlar süper :)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)