26 Mart 2013

Sezon Trendi | Turuncu

Ben turuncu rengi hiç bir zaman sevemedim ve asla giymeyeceğim dediğim tek renktir. Ama bu sezon o kadar çok göreceğiz ki ben bile kayıtsız kalamayabilirim. Aslında çok sıcak, cıvıl cıvıl ve yazın bütün enerjisini yansıtacak bir renk. Özellikle beyaz ve bej parçalarla çok güzel uyum sağlayabileceğini düşünüyorum. Bakalım ünlüler turuncu rengi nasıl kombinlemişler :)




Zara'nın  yeni sezon koleksiyonunu inceleyenler bilir. Bu sezon Zara'da turuncu, somon, fuşya gibi canlı renkleri çok sık göreceğiz. Ben özellikle bu çiçek desenli blazer cekete bayıldım.

Mango'nun yeni sezonundan da kendimce bir kombin yaptım. Turuncuyu en çok yakıştırdığım renk beyaz olduğu için beyaz skinny jean ve turuncu blazerı birarada düşündüm.
Yalnızca kıyafetlerde değil, aksesuarlarda da bu sezon turuncu patlaması var. Turuncu bir ayakkabıyı bu kadar beğeneceğim asla aklıma gelmezdi. Bu sezon mutlaka turuncu bir parça edinmelisiniz.




3 yorum:

  1. Turuncu benim de cok nadir kullandigim bir renk, ancak yazin bronzlasinca pek hos durabiliyor. Ben daha cok koyu tonlarini seviyorum, pudra rengi elbiseyle kombindeki gibi mesela. sanirim kayitsiz kalamicaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bile nefret etmeme rağmen denemeyi düşünüyorum:)Pudra rengiyle harika uyum sağlamış zaten...Yine de benim favori yaz rengim fuşya:)

      Sevgiler

      Sil
  2. Ben de turuncuyu o kadar çok sevmiyorum ama bu yaz trend olan renkler arasında yer alıyor,güzel bir post olmuş, sevgiler :)

    makeitffashion.blogspot.com

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)