11 Şubat 2013

Haftasonu Kombini ve Maskara Yorumlarım

Cumartesi günü kahvaltı için annemlere gittik. Biz elimizden geldiğince haftada bir gün de olsa ailelerimizi ziyarete gitmeye çalışıyoruz. Hafta içi bir akşam eşimin ailesine, bir akşam da benim aileme gidiyoruz. Babamın rahatsızlığından sonra hele hiç ihmal etmemeye çalışıyorum. Onlarsız bir hayat düşünmek bile istemiyorum. İşte bizde cumartesi sabahı bol kahkahalı, harika bir aile kahvaltısı yaptık:)
Sonrada kardeşimi de yanımıza aldık ve Palladium'a geçtik. Eşim elektronik marketlere hasta olduğu için onunla yollarımız ayrıldı ve kardeşimle o mağaza senin bu mağaza benim saldırdık diyebilirim:) Tabi eline tutuşturdum makineyi ve birkaç fotoğraf da çektirdim... Bol simli kazağım ve yine en rahat botlarımla karşınızdayım. Bu botları sanırım kış bitene kadar göreceksiniz ayağımda... Taktım bir kere:)
Umarım beğenirsiniz...
Bu arada şunu belirtmek istiyorum Twist, Mango, Zara yeni sezona hala bakmadıysanız daha fazla vakit kaybetmeyin derim:)




Bu makyajı yaparken Lancome Hypnose Drama maskaramı ilk kez kullandım. Çok büyük övgüler yağdıramayacağım. Kısacası dolgun kirpikler istiyorsanız YSL ki benim favorimdir , uzun kirpik istiyorsanız da Estee Lauder öneriyorum. Bu ikisinden şaşmayın... Rujumda bir  şurada anlattığım yeni Sephora rujum...


Kazak / Jumper : Noname
Pantolon / Trouser : Pieces
Çanta / Bag: Charles Keith
Bot / Boot : Elle

4 yorum:

  1. Kombin rahat ve hoş görünüyor. Rujuna yine bayıldım! ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim... Haftasonları en rahat ne varsa onu giyiyorum:) Ruj yumuşacık ve çok parlak...Sephora,tavsiye ederim

      Sil
  2. Yeni zımbalı çizmeler gerçekten çok yakışıyor sana ;)) ve kazak çok beğendim çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  3. Bende Estee'nin mascarasını kullanıyorum ve çoook memnunum. Rujunun rengide çok yakışmış ;))

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)