16 Ocak 2013

Classic

Herkese Merhaba,
Bugünün bir kısmını doktorda bir kısmını evde geçirdim.Yaşadığım mide rahatsızlığı nedeniyle 3 gün raporluyum.Yarın sabah yapılacak tetkikler sonrasında ne olduğunu daha net öğreneceğiz.Ama ben nedenini biliyorum STRES ve ÜZÜNTÜ...7,5 yılımı verdiğim sevgili işyerime bana bu ikisini yaşattığı için teşekkür ediyorum,saygılar sunuyorum:)
Daha fazla sinirlenmemek ve midemi üzmemek için asıl konumuza geçmek istiyorum:)Aslında Pazartesi günü hazırladığım ama yayınlamaya fırsat bulamadığım kombinimi göstermek istiyorum.
Haftanın ilk iş gününün gerginliği ancak rahat bir kombinle atılabilir bence.Pazartesi günleri ofis soğuk olduğundan hem üşümemek hemde rahat olmak için pantolon,gömlek ve kazak kombinini tercih ettim.Aslında pek gözalıcı bir özelliği yok kıyafetimin.Bu yüzden gömleğimdeki küçük renk detaylarıyla ayakkabımın rengini bütünleştirerek kombini klasik havadan çıkarmaya çalıştım.Umarım beğenirsiniz...
Buarada saçlarımı kestirdiğime okadar memnunum ki anlatamam...Sevgili eşim razı olsa azıcık daha kestirebilirim:)
Offf size bu yazıyı hazırlarken nasıl bir mide ağrısı çekiyorum anlatamam.Ama dikkatimi başka şeylere verip bu ağrıyı unutmam lazım:( Evde hasta hasta oturmak ne zor işmiş.Saçma sapan programlar var.Hangi kanalı açsam çöpçatan programı yada kayıp,cinayet...Dayısı halasını kesmiş,amca yeğenini kaçırmış,çocuk ninesiyle kaçmış...Anammm noluyo be,psikolojim bozuldu beş dakikada.Allah'tan Zeyno ve Ozi (1erkek1kadın) var,internetten seyrediyorum:)
Çok konuştum bugün,hadi hadi resimlere bakalım:)




Ohhhh güneş de içimizi ısıtıyor:)


Pantolon / Trousers : Zara
Kazak / Jumper : Journey
Gömlek / Shirt : Zara 
Ayakkabı / Shoes : Hotiç 


7 yorum:

  1. canım çok geçmiş olsun, inşallah çabuk iyileşirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok saol...Pazartesi gününe kadar iyileşirim diye düşünüyorum:)

      Sil
  2. çok geçmiş olsun... Gerçekten işyerleri insanı hasta edebiliyor. Aslında takmamak lazım ama elde değil:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnan bana yapılan şey takılmayacak basit birşey değil...Hiç profesyonelce olmadığı için benim tepkimde hiç profesyonelce olmuyor.Sabır diyorum sadece sabır

      Sil
  3. cok gecmiş olsun cnm, bennce bunca yıl calısmıs biri olrak artık stres yapmamayı ogrenmelisin. işler herturlu yuryor..

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)