23 Ocak 2013

Cap Toe

Bu postun asıl amacı ayakkabılarımdan bahsetmek. Butigo isimli alışveriş sitesini hepiniz duymuşsunuzdur. Özel tasarım ayakkabı ve çanta satışı yapılıyor ve stil danışmanı İvana Sert.Çok şık tasarımların bulunduğu siteyi şuradaki adresten ziyaret edebilirsiniz.Bende bu şık tasarımlara daha fazla kayıtsız kalamadım:) Bu sezon cap toe ayakkabılar çok gündemde ve bence uzun süre daha gündemde kalacak.Sizce de çok şık durmuyor mu?
Ayakkabılar çok yüksek topuklu olmadığından ofis için oldukça ideal ve çok rahat olduğunu da belirtmek istiyorum.Siyah veya beyazla kombinlendiğinde de çok şık durur ama ben bu sefer lacivertle kombinledim. Umarım beğenirsiniz.





5 yorum:

  1. çok beğendim ayakkabılarını.. özellikle de uçlarını :)

    YanıtlaSil
  2. kujum saçın çok yağlanıyorsa kuru şampuan tam sensil ay inan banyo sonrasınan daha temz oluyr elektirklenyr resmen=))tavsiye ederim zaten sprey gibi bir şey
    aslında sesim travesti gibidir=)
    orda farklı çıkmş hehe
    öperim

    YanıtlaSil
  3. Ayakkabılar biraz daha yüksek topuklu olsaymış daha iyi olurmuş diye düşünüyorum,ama şimdiki hallerini de çok beğendim,güle güle kullanman dileğiyle :)

    makeitffashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. I love love love these shoes!! The golden details are stunning and I think you can combine it with a lot of outfits! Thumbs up!

    Hope you visit me on my blog
    fashionobsession-mieni.com

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)