15 Eylül 2013

Bebek Şenliği 2013

Herkese Merhaba,
Bebek şenliği her yıl olduğu gibi bu yıl da çok renkliydi. Benim için ayrı bir özelliği de oldu bu yıl ki şenliklerin. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki fotoğrafların rengi için gerçekten çok üzgünüm. Yeni fotoğraf makinemizin ve acemiliğimizin azizliğine uğradık :(
Şimdi gelelim bu yıl ki şenliğin benim için önemine...Tasarımlarını ve blogunu yakından takip ettiğim ve gerçekten çok beğendiğim iki altın kızla tanışma fırsatı buldum. My Best Friends markasının yaratıcıları sevgili Ayşegül ve Yasemin. Kısacık da olsa çok sıcak ve içten bir sohbetimiz oldu. En kısa zamanda showroom' da kendilerini ziyaret etmeyi planlıyorum :)


Görmeyi ve tanışmayı istediğim bir isim daha vardı. Love Without A Cause marksının yaratıcısı ve o birbirinden şık takıların tasarımcısı Ahu Ateşel. Çok sıcak, Çok canayakın ve çoook tatlı biri :)
Zet Fashion Blogun tatlı sahibesi Zuhal ile de çok kısa bir sohbetimiz oldu. Ama başı gerçekten çok kalabalık olduğu için fotoğraf çektirme fırsatımız olmadı.


Şenlik ganimetlerim... Siyah bileklik Ahu Ateşel, turkuaz-taba bileklik ise Tuğçe İnan tasarımı. Tuğçe İnan ile  standını ziyaret ettiğimde sohbet etme fırsatı buldum. Kendisi için tasarladığı bileklikleri daha sonra satışa çıkarmaya karar vermiş. Bence bu çok isabetli bir karar olmuş çünkü tasarımlarını gerçekten çok beğendim. Farklı bir tarzı var.







3 yorum:

  1. foto rengını onemseme oluyor herkeste :) bebege bu sene gelemedım ama ıg den takıp ettım hersey sahaneymıs ne guzel..kocaman sevgılerrrr

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Çok istemem rağmen Bebek şenliğine katılamadım, umarım seneye gelebilirim:=)

    Sevgilerle...

    www.neclasolen.com

    YanıtlaSil
  3. katılamadık ama sayenizde görmüş olduk :)
    beklerim..
    https://www.facebook.com/lookkattthatt

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)