19 Mart 2013

Kısa Saçlı Ünlüler ve Kısa Saçlı Ben

Dün akşam saçlarım bir kazaya uğradı. Birazcık kısalttırmak için gittiğim kuaförden kısacık saçla çıkınca şoka girdim hatta biraz ağladım. Ama sonra kökü bende diyerek içimi rahatlattım. Neyse ki iş yerinden ve özellikle de eşimden kötü tepki almadım, herkes beğendi yeni saç modelimi. O kadar ağladım ki kuaförden gelince kocamda kıyamadı bana:)
Az önce banyoda yıkayacak bir şey aradım kafamda bulamadım, bakım serumu süreyim dedim sadece boyuna,diplerine gelmeyecek şekilde ama sürecek bir boy bulamadım:) Tabii iyi yanı da var, banyodan sonra kurutup düzleştirmem en fazla 10 dakika sürdü...
Hal böyle olup saçları kısaltınca kısa saçlı en güzel ünlüleri mercek altına alayım dedim:)

Kısa saçı en çok yakıştırdığım ünlülerin başında Victoria Beckham geliyor. Aynı işte,aynı benim saçım:) Bende neden bu kadar havalı durmadı acaba:) En son resimdeki sarı saçları inanılmaz güzel.


Kısa saçın adeta tanrıçalaştırdığı biri daha var ki tabiki Rihanna. Yüzü o kadar güzel ki ne yapsa yakışıyor o ayrı mesele. Kısa saç çok modern, çok çekici olmamış mı sizce de?


Charlize Theron'u Oscar töreninde görünce bakmaktan kendimi alamadım. Bu kadar kısa bir saçla bu kadar alımlı ve güzel olmayı başarmak çok kolay değil. Bakınız Anne Hathaway... Benim favorim ortadaki dalgalı saçları, sizce?


Yine her haliyle favorilerimden olan Cameron Diaz. Kısa saçı en iyi taşıyan ünlülerden biri. Hatta bence kısa saçlı hali çok daha güzel. İlk resim sanırım Holiday filminin bir sahnesinden. Holiday benim klasiklerimden biri ve seyretmekten asla bıkmayacağm bir film.



Eveeettt... Şimdi sıra bende. Bugün güzel havayı fırsat bilip, öğle tatilinde dışarıda saçımın fotoğraflarını çekelim dedik ama o kadar çok rüzgar vardı ki işte darmadağınık bir halde yeni saçım ve ben karşınızdayız:) Yorumlarınızı gerçekten çok merak ediyorum:)







Blouse / Bluz : Koton (New)

10 yorum:

  1. hiç üzme kendini bence ya çoook yakışmış çünkü, hem dediğin gibi kökü sende değil mi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık biraz gözüm alıştı:) Okaadr üzülmüyorum şimdi,etraftan da çok iyi tepkiler aldım:) çok teşekkür ederim

      Sil
  2. boşuna kendini hırpalamışsın kesinlikle çok yaaakışşmış :) benim de istediğim kesim bu. şu an grip olduğum için kuaföre gitmek istemiyorum. iyileştirdiğimde saçlarım bu hali alacak umarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geçmiş olsun,en kısa zamanda iyileşirsin inşallah...aslında şimdi alıştım biraz.kullanımıda çok kolaymış:) Çok teşekkür ederim:)

      Sil
    2. iyileşeceğım günü dört gözle bekliyorum :) kısa saçla ben de çok rahat ettim. özellikle kurutmak çok kolay oluyor

      Sil
  3. çok modern ve yüzüne yakışan bir kesim olmuş canım

    YanıtlaSil
  4. canım yaa boşuna ağlamışsın, süper olmuş bayıldım. Ben de kısa saçtan vazgeçemiyorum, insanı çok daha modern gösteriyor kesinlikle..

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)