08 Mayıs 2014

"Seni Heyecanla Bekliyoruz" Partisi

Bugün çocuksuz ev hanımlığımın ilk günü yani doğum iznimin ilk günü. 2005 yılından beri sürekli çalışan biri için evde olmak değişik bir duygu tabi. Bebek gelince çok hareketli günler bizi bekliyor olduğundan bu günleri bolca film izleyip, kitap okuyarak geçirmeyi düşünüyorum. Bu öğlen ekip arkadaşlarımla çok güzel bir yemek yedik. Evde hayat hep böyle geçecekse benim bir şikayetim yok :)
Her geçen gün biraz daha ağırlaştığımı hissediyorum. AVM' nin içinden taksiye kadar yürümek bile beni çok yordu. Sanki bacaklarımın arasında bir top var da yürürken onu düşürmemem gerekiyor gibi bir his... Son haftalarda neler hissediyorum, neler yapıyorum ayrı bir postta gelecek yakında...
Şimdi gelelim bu postun asıl konusuna. 26 Nisan Cumartesi günü sevgili arkadaşlarım beni yalnız bırakmadılar ve bizim evde küçük bir parti yaptık. Hayatımda "anne" sıfatı ile yeni ve heyecanlı bir sayfa açmadan önce tüm sevdiklerimi yanımda görmek beni gerçekten mutlu etti. Hele bir de 3 tane dünya tatlısı fındıkla daha da keyifli oldu herşey. Çok büyük hazırlıklar yapamadım ama yine de herşey eksiksiz oldu sanırım :)

Sevgili eşim üşenmedi ve evi balonlarla süsledi...



Beni kırmayıp gelen sevgili arkadaşlarım için bende küçük hediyelikler hazırladım. Bu kutuların içine bebek kokulu sabunlar yaptırıp koyduk... Hediye kutularını http://www.partidunyasi.com/ dan sipariş ettim.


Minik misafirlerim için Paşabahçeden aldığım kavanozların içine Haribo jelibon ve marshmallow koyduk. Ve yine küçük misafirlerim için ufak hediyeler aldım. Erkekler için kitap ve araba, kızlar için yine kitap ve bebek. Miniklerin mutluluğu demek bizim mutluluğumuz demek :)


Sabunlarımızın görseli de böyle. Mint yeşili küçük vosvoslar :) Sabunları kardeşimin arkadaşı hazırladı. Tekrar teşekkür ediyorum. Instagram adresi  miny_design 


Çekim pek profesyonel olmamış ama idare edin artık :) Pastamız Gayrettepe Bulvar Pastanesi tarafından hazırlandı ve oldukça başarılıydı.


Bu fotoğrafı paylaşmak için izin almadım :) Umarım bir sorun olmaz :) İşte o gün yanımda olan, beni yalnız bırakmayan ve oğluma birbirinden güzel hediyeler getiren harika insanlar...


Kardeş ve ben


3 yorum:

  1. Herşey çok güzel görünüyor,Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin...

    YanıtlaSil
  2. ellerinize sağlık herşey çok tatlı görünüyor. Baya emek harcanmış

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)