30 Aralık 2013

19.Hafta Beklenen Tekme


18.haftayı geride bıraktık ve hatta 19.haftayı yarıladık sayılır. Hamilelik insanda çok değişik duygular uyandırıyormuş, bunu zaman ilerledikçe daha iyi anlayabiliyorum. En basiti aldığım 1 kiloyu bile günlerce kafama takan ben, şimdi kilo alamıyorum diye üzülüyorum. 18 haftalık kısmı yalnızca 1 kilo alarak tamamladım.
Zaman ilerledikçe hareketlerin kısıtlanıyor, çok severek yediğin fast food’ a elveda diyorsun, her akşam 1 bardak sütü içmeden yatarsan uykuların kaçıyor, nefret de etsen burnunu tıkayarak yumurta yiyorsun, gece uyurken bebeğe daha iyi besin ve oksijen gitsin düşüncesi ile sürekli sol tarafına dönüp yatıyorsun, gece bilmem kaç kez bacaklarındaki ağrıyla uyanıyorsun ve kazayla sağa dönersen ve o şekilde uyanırsan suçluluk duyuyorsun…  Belki kulağa abartı gibi gelebilir ama ben aynen bu duyguları yaşıyorum. Ama bu halimden inanılmaz derecede mutluluk duyuyorum :)

İlk 4 ay doktor randevularımız iki haftada bir şeklindeydi. Maalesef şimdi bu süre üç haftaya çıktı ve bana sonsuzluk kadar uzun geliyor. O ekranda onu hareket ederken görünce üzerimden sanki büyük bir yük kalkıyor. Afacan en son doktora gittiğimizde amuda kalkmıştı. 

18. hafta itibariyle heyecanla kıpırtıları, tekmeleri beklemeye başladım:) Her akşam oturup elim karnımda bekledim. Ben “hadi oğlum ama bi tepki ver artık” dedikçe Oğuz’ dan şu cümleyi duydum “Zorlama çocuğu, baskı kurma üzerinde” Ama yine de pes etmedim…  Vee beklene   darbe dün akşam geldi. Tam oturmuş televizyon seyrederken “aaa noluyo yaaa” diye sıçradım yerimdem J Sanki karnımın içinde bir balık yüzüyordu. Merhaba oğlum, nihayet aramıza hoş geldin J
Bugün de dayanamadım ve oğluma ilk hediyesini aldım. Herkese hediye alınıyor, daha doğmadı diye oğlumun başı kel mi dedim (belki de keldir bilmiyoruz ama ) ve gidip ona uzaktan kumandalı bir Mercedes aldım. Babası deneme sürüşlerine başladı bile J

Bu hafta itibariyle artık kot,kumaş hiçbir pantolonuma sığdıramıyorum karpuzdan hallice göbeğimi. Ama 36 beden düz kesim elbiselerimi hala rahatlıkla giyebiliyorum J Kalem eteklerimle vedalaşalı uzun zaman oldu bile. Ve taytları icad eden şahsa hergün teşekkürlerimi sunuyorum. 


Benden şimdilik bu kadar. Herkesin yeni yılını kutlamak istiyorum. 2014 yılının güzel sürprizlerle dolu olmasını, herkese sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. Kendim için de en büyük dileğim oğlumu sapasağlam kucağıma alıp öpüp koklamak.

Sevgilerimle

Dress/ Mango
Necklace / Zara



5 yorum:

  1. canım hamile olmak sana yaramış daha bir güzelleşmişsin

    YanıtlaSil
  2. İÇİNDE BEBEK TAŞIMAK ALLAHIN BAYANLARA VERMİŞ OLDUĞU MÜTHİŞ BİR MUCİZE GİBİ GELİYOR. ELİNE ALDIĞIN GÜNLERİDE GÖRÜRSÜN İNŞALLAH . YÜZÜNDEKİ BU MUTLULUK 2 KATA DAHA FAZLA OLACAK

    YanıtlaSil
  3. Cok guzel bir hamile olmussunuz, Anneligin her adimi ayri bir guzel sanirim
    Mutlu yillar, bebisinize en kisa zamanda saglikla kavusmaniz dilegimle :)

    YanıtlaSil
  4. Looking lovely :)

    Classic black,

    would u like to follow each other maybe?

    Let me know,
    visit me here,

    www.blogvivalavida.com

    greetings from Slovenia

    YanıtlaSil
  5. Ama çok tatlı ya! Maşallah! Bayıldım :)

    YanıtlaSil

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)